Jeg hedder Mads Dinesen, er en 20 år gammel iværksætter, der for tiden bruger det meste af min tid på at drive NASA Nightclub

Uddannelse

Jeg har aldrig færdiggjort en ungdomsuddannelse. Efter mit folkeskoleforløb på påbegyndte jeg i 2007 min ungdomsuddannelse på Aurehøj Gymnasium i Gentofte, hvilket jeg dog ikke færdiggjorde, eftersom behovet for fuldtidsledelse blev for stort i min virksomhed.

Karrierens begyndelse

Allerede som 13-årig startede jeg som iværksætter med op til flere sideløbende projekter indenfor vidt forskellige brancher. Mit første indbringende foretagende var som importør af levende koraller, hvilket gav anledning til opstart af AcroFarm DK., som i dag primært beskæftiger sig med opsætning og vedligeholdelse af saltvandsakvarier i københavnsområdet. I dag har jeg ingen aktiv rolle i virksomheden.

Politisk engagement

Jeg har været aktiv indenfor politik siden folkeskolen. I dag er jeg lokalformand for Liberal Alliances Ungdom, som i høj grad repræsentere mine værdier om frihed til det enkelte menneske. Jeg går ind for et system, der anser individet som stærkt og unikt, og lader dette udfolde sig så begrænsningsløst som muligt. Kun sådan opnås overskud til også at hjælpe andre.